Reacties

“Dankjewel voor de geweldige ceremonie! We zijn super blij hoe het is gegaan!”Reacties van Bruidsparen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Jeroen & Jacqueline

“Bijgekomen van onze prachtige dag, kijken we terug op een hele mooie persoonlijke ceremonie, die we ontzettend spannend vonden.

Wat heb je onze verhalen tijdens ons gesprek mooi verwoord en vertaald. Precies daar de vinger op gelegd waar het ons om ging. Dankjewel daarvoor, het had niet beter verwoord kunnen worden.

We kijken terug op een waardevol moment. Namens ons heel erg bedankt voor jouw woorden en ons verhaal.”

Ronald & Manjusha

“Mede dankzij Nynke hebben we een geweldige huwelijksdag gehad.

Tijdens de intake hadden we aangegeven wat voor soort speech we wilden. Een half woord was genoeg, want tijdens de ceremonie bleek dat Nynke een op ons lijf geschreven speech had voorbereid. Openhartig, humoristisch en wat er bij hoort een serieuze afsluiting om het huwelijk te bezegelen.

Enorm bedankt Nynke, we hadden het niet anders gewild.”

Emiel & Mandy

“De ceremonie is erg mooi, ontspannen en naar ons zin verlopen! We vonden jouw toespraak erg mooi, ons verhaal goed verwoord. Leuk dat de getuigen nog iets over ons gezegd hebben. Het was een positief verhaal en erg leuk om naar te luisteren!

Zoals je zelf in het voorgesprek al zei, ik ben geen ambtenaar van ellenlange verhalen, dat merkten we, het was een mooi krachtig verhaal zonder herhalingen en alles wat we wilden is genoemd. Je had op een mooie manier onze verhalen van het voorgesprek in de toespraak verweven. Daar waren we blij mee. We voelden ons op ons gemak tijdens de ceremonie!

We zijn erg blij dat je onze trouwceremonie hebt vormgegeven.”

Eugen & Annemarie

Na het voorgesprek:

“We zijn erg blij met je als trouwambtenaar! Je komt eerlijk en puur over, en dat vind ik fijn.
Allereerst nogmaals bedankt voor het fijne gesprek donderdag! We hebben er alle vertrouwen in dat het een mooie, warme en persoonlijke ceremonie gaat worden met jou als ambtenaar!”

Inge & Ronald

“Wij kijken terug op een prachtige trouwdag!
Voor ons allebei was de ceremonie echt het hoogtepunt van de dag. Hier heb jij een hele belangrijke bijdrage aan geleverd waarvoor super veel dank!

Naast dat wij zelf blij zijn met jouw bijdrage hebben we van verschillende kanten gehoord dat ze jouw toevoeging zo persoonlijk en oprecht vonden. Precies de reden waarom we jou hebben uitgekozen.”

Roy & Kim

“We hebben echt een geweldige dag gehad!
De ceremonie was precies lang genoeg. Een ceremonie die bij ons past en heeft overgebracht hoe wij zijn. En dit alles met een vleugje humor.

Kortom, een warm begin van een geweldig fijne dag!”

Frank & Lizzy

“We hebben jou ervaren als een fijn persoon die met ons meedenkt, je hebt goed geluisterd naar onze wensen en bruikbare tips gegeven. Je gaf snel antwoorden als we vragen hadden. Een persoonlijke toespraak, die kort en krachtig is. Fijn dat je daarvoor ook al onze getuigen hebt benaderd voor een persoonlijk stukje.

Wij willen jou dan ook bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor de mooie en krachtige ceremonie.
We kunnen iedereen jou van harte aanbevelen.”

Vader van de bruid

“Mag ik je hartelijk bedanken voor de fantastische performance en toespraak tijdens de huwelijksceremonie van mijn dochter en haar man in klooster Bethlehem.

Je zette het bruidspaar in woorden zeer wel en compact neer op het niveau dat ze als stel zeer tot hun recht doet komen. Ook de gasten waren zeer onder de indruk.

Verder ben je ook behept met een soort natuurlijke betrokkenheid en hoog gehalte aan focus, bijzonder. Ben er trots op.”

Twan en Lisa

“Wat vonden we het fijn dat jij onze trouwambtenaar was. De ceremonie is helemaal verlopen zoals we wilden in een ontspannen sfeer en met regelmatig een grapje en wat humor tussendoor. We kijken terug op een hele mooie dag met hele mooie herinneringen, mede dankzij de ceremonie. Ook bedankt voor de kaart die je ons gestuurd hebt met het bijpassende gedichtje. Een hele mooie herinnering.

Nogmaals heel erg bedankt!”

Kevin en Paula

“Dankjewel voor de geweldige ceremonie! We zijn super blij hoe het is gegaan!”

Alex en Dorine

“Wat hebben we een leuke dag gehad 7 oktober in het Raadhuis Lithoijen!

Zo sta je ervoor en nu lijkt het al ver weg…!

Mede door jouw informele ceremonie en je persoonlijkheid is het een topdag geworden! Onze familie was ook weg van jou!”