Reacties

“Dankjewel voor de geweldige ceremonie! We zijn super blij hoe het is gegaan!”Reacties van Bruidsparen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Ronald & Manjusha

“Mede dankzij Nynke hebben we een geweldige huwelijksdag gehad.

Tijdens de intake hadden we aangegeven wat voor soort speech we wilden. Een half woord was genoeg, want tijdens de ceremonie bleek dat Nynke een op ons lijf geschreven speech had voorbereid. Openhartig, humoristisch en wat er bij hoort een serieuze afsluiting om het huwelijk te bezegelen.

Enorm bedankt Nynke, we hadden het niet anders gewild.”

Gilbert & Jose

“Voor alle paren geldt dat De Dag een bijzondere dag is. Hoe bijzonder is het dan wanneer je De Dag twee keer mag beleven.

Een geregistreerd partnerschap aangaan is in 2020 al bijzonder genoeg, vooral wanneer de gereserveerde locatie vier dagen van te voren alsnog het restaurant moet sluiten. Gelukkig hadden wij aan Nynke een bijzondere trouwambtenaar die zich flexibel opstelde en meedacht in oplossingen. De ceremonie heeft thuis plaatsgevonden met de kinderen als getuige. Nancy zou de ringen bewaren en aan ons uitreiken, voor haar een bijzondere taak. Omdat Nancy kwetsbaar is kon ze er tijdens de ceremonie helaas niet bij aanwezig zijn. Speciaal voor haar heeft Nynke de ceremonie de volgende dag herhaald en hebben wij met zijn vieren deze bijzondere dag nogmaals beleefd. En dat is, zoals gezegd, heel bijzonder.”

Ardjan & Ryanne

“Nogmaals dank voor het begeleiden van ons huwelijk, je hebt het keigoed gedaan en voor ons is het een onvergetelijke dag geworden.”

Marcela & Jeroen

“Namens ons en onze familie, hartstikke bedankt voor de warme ceremonie. Ondanks de maatregelen van de lockdown en verre afstand van familieleden, hebben we toch een hele fijne dag gehad.

Te meer omdat we je van te voren niet kenden, zijn we erg blij met jou als persoon die ons in de echt verbonden heeft. Je hebt er iets heel speciaals van gemaakt, waarvoor nogmaals dank voor je positieve energie en inzet.”

Jeroen & Jacqueline

“Bijgekomen van onze prachtige dag, kijken we terug op een hele mooie persoonlijke ceremonie, die we ontzettend spannend vonden.

Wat heb je onze verhalen tijdens ons gesprek mooi verwoord en vertaald. Precies daar de vinger op gelegd waar het ons om ging. Dankjewel daarvoor, het had niet beter verwoord kunnen worden.

We kijken terug op een waardevol moment. Namens ons heel erg bedankt voor jouw woorden en ons verhaal.”

Emiel & Mandy

“De ceremonie is erg mooi, ontspannen en naar ons zin verlopen! We vonden jouw toespraak erg mooi, ons verhaal goed verwoord. Leuk dat de getuigen nog iets over ons gezegd hebben. Het was een positief verhaal en erg leuk om naar te luisteren!

Zoals je zelf in het voorgesprek al zei, ik ben geen ambtenaar van ellenlange verhalen, dat merkten we, het was een mooi krachtig verhaal zonder herhalingen en alles wat we wilden is genoemd. Je had op een mooie manier onze verhalen van het voorgesprek in de toespraak verweven. Daar waren we blij mee. We voelden ons op ons gemak tijdens de ceremonie!

We zijn erg blij dat je onze trouwceremonie hebt vormgegeven.”

Eugen & Annemarie

Na het voorgesprek:

“We zijn erg blij met je als trouwambtenaar! Je komt eerlijk en puur over, en dat vind ik fijn.
Allereerst nogmaals bedankt voor het fijne gesprek donderdag! We hebben er alle vertrouwen in dat het een mooie, warme en persoonlijke ceremonie gaat worden met jou als ambtenaar!”

Inge & Ronald

“Wij kijken terug op een prachtige trouwdag!
Voor ons allebei was de ceremonie echt het hoogtepunt van de dag. Hier heb jij een hele belangrijke bijdrage aan geleverd waarvoor super veel dank!

Naast dat wij zelf blij zijn met jouw bijdrage hebben we van verschillende kanten gehoord dat ze jouw toevoeging zo persoonlijk en oprecht vonden. Precies de reden waarom we jou hebben uitgekozen.”

Roy & Kim

“We hebben echt een geweldige dag gehad!
De ceremonie was precies lang genoeg. Een ceremonie die bij ons past en heeft overgebracht hoe wij zijn. En dit alles met een vleugje humor.

Kortom, een warm begin van een geweldig fijne dag!”

Emmy & Werner

“We willen jou bedanken. De ceremonie was magisch mooi, we hebben intens genoten.”

Frank & Lizzy

“We hebben jou ervaren als een fijn persoon die met ons meedenkt, je hebt goed geluisterd naar onze wensen en bruikbare tips gegeven. Je gaf snel antwoorden als we vragen hadden. Een persoonlijke toespraak, die kort en krachtig is. Fijn dat je daarvoor ook al onze getuigen hebt benaderd voor een persoonlijk stukje.

Wij willen jou dan ook bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor de mooie en krachtige ceremonie.
We kunnen iedereen jou van harte aanbevelen.”

Vader van de bruid

“Mag ik je hartelijk bedanken voor de fantastische performance en toespraak tijdens de huwelijksceremonie van mijn dochter en haar man in klooster Bethlehem.

Je zette het bruidspaar in woorden zeer wel en compact neer op het niveau dat ze als stel zeer tot hun recht doet komen. Ook de gasten waren zeer onder de indruk.

Verder ben je ook behept met een soort natuurlijke betrokkenheid en hoog gehalte aan focus, bijzonder. Ben er trots op.”

Twan & Lisa

“Wat vonden we het fijn dat jij onze trouwambtenaar was. De ceremonie is helemaal verlopen zoals we wilden in een ontspannen sfeer en met regelmatig een grapje en wat humor tussendoor. We kijken terug op een hele mooie dag met hele mooie herinneringen, mede dankzij de ceremonie. Ook bedankt voor de kaart die je ons gestuurd hebt met het bijpassende gedichtje. Een hele mooie herinnering.

Nogmaals heel erg bedankt!”

Kevin & Paula

“Dankjewel voor de geweldige ceremonie! We zijn super blij hoe het is gegaan!”

Alex & Dorine

“Wat hebben we een leuke dag gehad 7 oktober in het Raadhuis Lithoijen!

Zo sta je ervoor en nu lijkt het al ver weg…!

Mede door jouw informele ceremonie en je persoonlijkheid is het een topdag geworden! Onze familie was ook weg van jou!”

Andrews & Melanie

“We would like to thank you from the bottom of our hearts for attending the celebration of our wedding.  We felt the love and sincerity around us that made it the most memorable day of our lives.

We are grateful for your presence, warm wishes and also making a great atmosphere for both of us. We  say a big thank you for a wonderful officiating.”

Kristen

“Ik wil je allereerst bedanken voor de geweldige ceremonie. Het was echt heel mooi gedaan langs jouw kant en de liefde was zeer voelbaar. Dank daarvoor, ook namens mijn man!”

Pinar

“Nogmaals hartelijk dank voor de prachtige trouwceremonie. Het was een heel bijzonder en mooi verhaal geworden. Daarnaast hebben wij heel veel complimenten gehoord van de gasten over hoe mooi de ceremonie verzorgd was! Nogmaals heel erg bedankt.”

Marel & Anne

“Wij willen je heel hartelijk bedanken voor de prachtige ceremonie van afgelopen vrijdag.

Je woorden waren schitterend en het was een heel persoonlijk stuk met een lach en een traan. Al onze gasten waren ook zeer onder de indruk van de ceremonie. Heel erg bedankt hiervoor!!!”

Heidi & Frank

“Het was een fantastische dag ? en de ceremonie was precies zoals we het bedacht hadden. Frank was echt verrast door het zingen en de zangeres die er als verrassing ook bij was.”

Joost & Ingrid

“Wij kijken terug op een schitterende dag, waar we met volle teugen van hebben genoten. We hebben ook heel veel complimenten gehad voor de toespraak, Joost’s ouders vroegen zelfs of je een kennis van ons was omdat het zo mooi persoonlijk was. Heel hartelijk dank daarvoor!”