Trouwen op locatie

"Voor bijzondere wensen zijn er creatieve oplossingen"


Trouwen op locatie

Trouwen op jullie eigen locatie, op jullie eigen moment, op jullie eigen wijze, met jullie eigen trouwambtenaar…

Trouwen op een zelfgekozen locatie

Steeds meer gemeenten geven de trouwlocaties vrij. Dat betekent dat je zelf mag bepalen waar je wilt trouwen. Trouwen op een vrije locatie heeft veel voordelen:

   Je kunt zelf de dag en tijd bepalen waarop je wilt trouwen.

   Je kiest voor een locatie die aan jullie wensen voldoet. Vaak kun je in overleg zelf de inrichting bepalen. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

♥   Je bent minder gebonden aan regels, tijden en afspraken die gelden op gemeentelijke trouwlocaties.

   Je kunt je zelfgekozen trouwambtenaar meenemen.

   Je hebt meer vrijheid en ruimte om een eigen invulling te geven aan de ceremonie.

Tegenwoordig kiezen bruidsparen er steeds vaker voor om op één locatie te blijven met hun gezelschap. Zo kan er na de trouwceremonie meteen getoast worden en kan het feest, zoals jullie dat voor ogen hebben, meteen beginnen. Er zijn veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan: trouwen in een bijzondere horecagelegenheid, een boomgaard, een rozentuin, aan het water, maar ook in je eigen huiskamer, je achtertuin of zelfs in het buitenland.

Je bent overigens vrij om te kiezen in welke gemeente je wilt trouwen! Omdat ik beëdigd trouwambtenaar ben en benoemd voor de gemeente Oss, kan ik zondemeer de huwelijken op de vrije locaties in de gemeente Oss voltrekken. Helemaal naar jullie wens! Wil je trouwen buiten de gemeente Oss, dan bekijken we wat de mogelijkheden zijn in jullie gewenste gemeente.

Ceremonieel trouwen

Nog niet alle gemeenten hebben hun trouwlocaties vrijgegeven. Je kunt er dan voor kiezen om voor de wet te trouwen in het gemeentehuis. Op sommige dagen en tijden kan dat zelfs gratis.
Je eigen stijlvolle trouwceremonie kan daarna, met familie en vrienden, op een ander moment en op elke gewenste locatie plaatsvinden.
Voor bijzondere wensen zijn er creatieve oplossingen.